Huseyin Bahar

nr. 11 kandidaat Provinciale Statenverkiezingen

Twitter
Facebook

Persoonlijke agenda

Maak kennis met Huseyin

Wie bent u?
Mijn naam is Huseyin Bahar (35 jaar), geboren in Turkije, getogen in Amsterdam en volwassen geworden in Brabant. Samen met mijn vrouw Ayse en kinderen Eray en Koray woon ik met veel plezier in Helmond. In het dagelijks leven werk ik bij de Rabobank als consultant. Ik ben een autoliefhebber en geniet van koken en lekker eten. Kortom: Een familieman met hart voor de mens en oog voor het resultaat!

 Waarom wilt u Statenlid worden?

Ik wil graag verantwoordelijkheid nemen en een actieve bijdrage leveren aan bestuurlijke ontwikkelingen voor een welvarend en toekomstbestendig Brabant. Niet alleen voor nu maar juist ook voor onze kinderen en kleinkinderen. Een Brabant waarin bedrijvigheid hand in hand gaat met landelijkheid en zakelijkheid gecombineerd wordt met hartelijkheid.

Wat wilt u bereiken in de Statenfractie?

In de Provinciale Staten wil ik mij graag inzetten voor 100% werk en bereikbaarheid. Dankzij onze welvaart hebben we cultuur, zorg en groen. Voor een welvarend Brabant hebben we een sterke economische regio nodig met voldoende werkgelegenheid. Want alleen een sterke provincie kan een sociale provincie zijn. Om aantrekkelijk te blijven voor bedrijven en inwoners hebben we een goede infrastructuur nodig met goede doorstroming van verkeer en optimale bereikbaarheid. Zo houden we Brabant leefbaar voor nog vele generaties.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we binnen de Statenfractie komen tot een prettige, en efficiënte samenwerking waarin de diversiteit in ervaring en competenties leidt tot creatieve oplossingen. Hiervoor hebben we ook u hulp en initiatieven hard nodig. Want alleen samen komen we verder.

Waar staat in uw ogen het CDA Brabant voor?


CDA Brabant verbind, faciliteert en enthousiasmeert burgers, organisaties, en bestuurslagen. Een bindmiddel in de samenleving met focus op een resultaatgerichte samenwerking waarin oog is voor de menselijke maat.

Stem 18 maart voor een welvarend Brabant, stem Nr. 11 Huseyin Bahar

 

 

 

Video

Heeft u een vraag voor mij?

Stel deze via onderstaand contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht


Please leave this field empty.